PRINT

Trycksaken lever! Kundtidningar, inspirationsmagasin och kataloger kompletterar den digitala världen. Redaktionella artiklar och reportage tar innehållet längre.

Inbjudande tidskrifter som kommer med regelbundenhet skapar lojalitet. De påminner, inspirerar och kommunicerar. Själv älskar jag både IKEA-katalogen och ICA’s Buffé.

Skribent med stora öron

I nästan 20 års tid har jag arbetat med Bokningsbolagets kundtidning Konferensmagasinet och med en bilaga i Dagens Industri som heter Tid för Konferens. De är fyllda med reportage, porträtt och exempel på lyckade affärer.
Till min stora glädje har jag fått fortsatt förtroende att skriva deras artiklar. Läs det senaste numret av Tid För Konferens här (bilaga i Dagens Industri september 2017).

Bon Voyage

Från och med 2018 är jag redaktör och skribent för ett resemagasin i Dagens Industri. Bon Voyage kommer ut fyra gånger om året och inspirerar till resor över hela världen. Läs årets första numret av Bon Voyage här.

Nyfiken i en strut

Det blir många artiklar om konferenser, hotell och olika resmål. Det hindrar mig inte från att berätta om andra verksamheter och produkter. Jag trivs som bäst när jag får lära mig nytt och ge mig ut på okänd mark. Slå en signal – 070 527 92 54 – eller mejla om du behöver hjälp av en skribent.