WordPress, ny mejl & några utlösande ord

De första dagarna i mitt nya liv som egen företagare har passerat. Jag har överlevt och ligger inte i tvångströja – än.

Om jag ska vara ärlig har jag inte vågat känna efter hur det känns. Det är inte svårt att fylla timmarna. Telias telefonkö, leta tillägg i WordPress, få mejlen att fungera… Jag inser hur bortskämd jag har varit med it- och telefonisupport (ångrar alla svordomar som jag öst över dem genom åren).

Det var först när jag lämnade ifrån mig dator och telefon som jag riktigt insåg att min tid som anställd var slut. Mejladressen var värst! Jag har haft samma, även privat, sedan mejlen uppfanns. När blev PRECIS ALLT upphängt kring lösenord? Tänk om jag har missat att ändra inloggningen till någon livsnödvändig hemsida, tänk om jag inte finns längre?!

Första steget: våga tänka tanken

Det är tidig höst och äldsta dottern har bjudit hem sina vänner på en hej-då-middag. Hon ska tillbringa skidsäsongen i Kanada. Jag och min man har ”offrat” oss och gått på krogen. För att fördriva tiden innan vi är välkomna hem slinker vi in på Eriks bakficka. Ett sista glas innan nästa tåg. Då säger han: ”varför startar du inte eget?” Efter det blev ingenting sig likt.

I mitt undermedvetna hade tanken legat där länge och bara väntat på att få komma ut. Drömmen trycktes ner av det faktum att jag var delägare, på ”livstidskontrakt”. Därför slog hans ord emot mig med en explosionsartad kraft – inte för att de var nya utan för att jag för första gången insåg att det var möjligt.

På väg!
På väg!

Att våga tänka tanken var ett första steg. Men många mentala hinder skulle forceras innan jag tog det slutgiltiga klivet. Fortsättning följer.4 kommentarer

  1. Stort lycka till Ingela, smsa mig på 0731-544653 när du behöver Friskvårdsmassage så kommer jag ut till ditt ”nya” kontor
    Kram Eva FriskHälsan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *